Google meet

Google Meet – Online Video Calls, Meetings and Conferencing

Real-time meetings by Google. Using your browser, share your video, desktop, and presentations with teammates and customers.

Google Meet (alkuperäinen) – Google Play ‑sovellukset

Pidä yhteyttä, tee yhteistyötä ja juhli turvallisesti mistä tahansa. Google Meetillä kaikki voivat turvallisesti aloittaa jopa 250 osallistujan …

Turvalliset videokonferenssit

Videokonferenssit verkossa Google Meetin ja Duon avulla

Videokonferenssit verkossa Google Meetin ja Duon avulla – Google Workspace

Myöhemmin tänä vuonna Duo-sovelluksen nimeksi tulee Google Meet, ja uusi keskitetty videoviestintäpalvelu on käytettävissä eri Googlen palveluissa maksutta.

Tutustu online-videokonferensseihin ja Google Meetin koti- ja yritysratkaisuihin.

Google Meet ‑videokonferenssilaitteisto

Google Meet ‑videokonferenssilaitteisto | Google Workspace

Kumppaniekosysteemimme tarjoaa laajan valikoiman Google Meet ‑sertifioituja videokokouslaitteita ja lisälaitteita – eli kaikkea, mitä kokouksiisi tarvitset.

Google Meet on yritysten valinta ympäri maailmaa silloin, kun on tarve turvallisille verkkokokouksille ja videokonferensseille, joihin on helppo liittyä. Meet on osa Google Workspacea.

Google Meet -videoneuvotteluratkaisut – Logitech

Google Meet -videoneuvotteluratkaisut | Logitech

Ennalta määritetyt videoneuvottelutilaratkaisut Google Workspacen Google Meet -palvelua varten pienillä, keskisuurilla ja suurilla kokoonpanoilla.

Google Meet – Verkon uusi toimintaympäristö

Google Meet – Verkon uusi toimintaympäristö – New Online Tools – Metropolia Confluence

3.2.2023 — getContentIdentifier($page) $page.title $trackbackUtils.getPingUrl($page)). google · hangouts · meet · videoneuvottelu · video · conference …

Google Meet – Ilona IT

Google Meet • | Ilona

Google on avannut niin yrityksien kuin oppilaitoksien käyttöön Meet-videokonferenssipalvelun ilmaiseksi.(* Voit järjestää videokokouksia, kun luot …

Google Meet – Wikipedia

Google Meet on Googlen kehittämä, yrityskäyttöön suunnattu videopuhelupalvelu. Se on käytettävissä verkkoselaimella sekä Android- ja iOS-sovelluksina.

Keywords: google meet, google meets, google meeting, google hangouts meet, meet google, meet. google. com